Bokföring

För att kunna bedriva en framgångsrik affärsverksamhet på lång sikt krävs ordning i finanserna. Det mest grundläggande är att ha koll på transaktionerna – inte bara för att det krävs enligt lag, utan även för att förstå de ekonomiska flödena in i och ut ur din verksamhet. 

Men om du är som de flesta företagare fokuserar du säkert hellre på kärnverksamheten än på att föra protokoll över dina transaktioner.

Här kommer bokföringstjänster in i bilden. Det är ingen hemlighet att tid är pengar för en företagare, så att köpa timmar av någon som sköter bokföringen snabbt, effektivt och noggrant kan vara en ren besparing, då du får mer tid att lägga på mer produktiv verksamhet.   

Vi sköter din bokföring på Södermalm

Vi åtar oss uppdrag från företag i alla storlekar, oavsett bransch. För oss är inget uppdrag för litet och alla kunder är lika viktiga. Naturligtvis tillämpar vi alltid samma noggranna bokföringsrutiner och ser till att du har de bästa möjliga underlagen för att kunna blicka framåt med din verksamhet. Du har alltid tillgång till användbara siffror så att du enkelt får en bra överblick över ditt företags finansiella status.

Ett annat plus är att vi finns i din närhet här i centrala Stockholm, men vi kan naturligtvis även nås per telefon för ekonomisk rådgivning och övriga frågor. Kort sagt kan vi erbjuda allt du behöver i ekonomiväg, från den löpande bokföringen fram till deklarationer och bokslut – och vi kan naturligtvis ta hand om de också om så önskas. Att ha en erfaren redovisningsbyrå som stöd är en trygghet som inte ska underskattas.

Din personliga bokföringsbyrå på Södermalm